Carporte

Carporte til enhver smag

Hos Århus Kleinsmedie kan du få produceret den carport som passer til dine behov. Mange af de carporte som vi har konstrueret efter helt specifikke mål og specifikationer. Så hvis du ønsker at få konstrueret en carport eller dobbeltcarport i ønskede materialer og dimensioner, så er du meget velkommen til at tage kontakt så du kan komme videre med dit projekt til en rimelig pris. De mest anvendte materialer er typisk galvaniseret stål, da det passer godt til udeklima.

Carportes mange anvendelsesmuligheder

Carporte bruges til bilparkering og for at skåne bilen mod vind og vejr, men hvad nogle glemmer er andre praktiske forhold. Om sommeren kan en carport bruges som overdækket teresse, og med de rigtige mål og specifikationer kan der ligeledes monteres sidemoduler. På den måde kan en carport altså skabe rammerne for hyggelige og trygge omgivelser. 

Andre typer projekter

Riste til udendørs grill

Udemøbler

Udemøbler i form af eksempelvis havemøbler er meget populære. Især til at supplere eller stå i kontrast til sideliggende huse, bygninger eller andre konstruktioner. I de rigtige materialer såsom galvaniseret stål, kan de tåle al slags vind og vejr, og er som regel meget let at vedligeholde.
Gelænder med glasværn

Gelænder/Glasværn

Her hos Århus Kleinsmedie har vi gennem vores mange års erfaring bygget mange forskellige typer gelænder, både med og uden glasværn. Heriblandt gelænder til trappe, altan og anden form for udendørs brug. Vi kan producere gelænder i stål, aluminium og mange andre materialer/kombinationer.
Fremstilling af stativ

Special opgaver

En stor del af vores daglige arbejde består i at løse specifikke og unikke special opgaver for vores kunder. Ved disse typer opgaver, kan vi på kontinuerligt vis, forbedre og forfine vores kompetencer hos Århus Kleinsmedie. Her kan du udforske et udpluk af disse special opgaver.
Låge i galvaniseret stål

Skydeporte og låger

Vi kan producere skydeporte og låger til mange forskellige formål. Vi har erfaring med alle former for havelåger, skydeporte til garage, industri og mange andre formål. Vi står klar med et hold dygtige medarbejdere som kan varetage stort set alle former for opgave i de ønskede materialer og dimensioner.

Skal vi facilitere dit næste projekt?

Århus Kleinsmedie

Vi er en professionel, pålidelig og erfaren kleinsmedie, som kan udføre kleinsmediearbejde i alle relevante materialer. Hvis du mangler den rette virksomhed til dit projekt, så står vi klar til at hjælpe dig. For rådgivning eller uforpligtende tilbud, tager kontakt her.

Adresse og kontakt

Århus Kleinsmedie ApS
Mårslet Byvej 2
8320 Mårslet

Tlf: +45 86151777
E-mail: christian@cinox.dk

 

Åarhus Kleinsmedie · Mårslet Byvej 2 · 8320 Mårslet · Tlf . +45 83151777 · Email: christian@cinox.dk · En hjemmeside af Mimik Media 

Kontaktinformation

Århus Kleinsmedie ApS
Mårslet Byvej 2
8320 Mårslet

Email: christian@cinox.dk
Telefon +45 86151777

En Hjemmeside af Mimik Media

 

Scroll to Top