Special opgaver

Fremstilling af stativ

Dette projekt omdrejer fremstilling af et stativ i syrefast rustfrit stål, til montering af 40 mm. pelslanger til varmepumpe på en husbåd. Stativet blev monteret med 600 m. slange og placeret under husbåden. Stativet blev fremstillet som samlesæt på vort værksted, og samlet ude hos slutbrugeren. Derudover er alt fremstillet af 100x100x3 mm. Firkantrør med flanger for samling der måler 4x4x18 mm.


Glas og rustfrit stål

Glas monteret i gulv med kanter af rustfrit stål, og tilhørende underbelysning. I forbindelse med elevatortårnet, er der monteret rustfrie vinkler på glashjørnerne.


Loft konstruktion

Fremstilling og montage af konstruktion i loftet af et røntgenrum, egnet til røntgenudstyr. Konstruktionen er monteret med en tolerance på +-1i et rum af dimensionerne 6x7 m.


Rytterlys

Rytterlys, monteret med TC 2-600 trykluft cylindere for åbning af vinduer til daglig ventilation.


Udstyr til levnedsmiddelindustrien 

Opbygning af unit til margarine anlæg. Konstruktionen er en pasteur unit og en remelt. Vi har stor erfaring med fremstilling og konstruktion af udstyr til levnedsmiddelindustrien.


Andre typer projekter

Riste til udendørs grill

Udemøbler

Udemøbler i form af eksempelvis havemøbler er meget populære. Især til at supplere eller stå i kontrast til sideliggende huse, bygninger eller andre konstruktioner. I de rigtige materialer såsom galvaniseret stål, kan de tåle al slags vind og vejr, og er som regel meget let at vedligeholde.
Låge i galvaniseret stål

Skydeporte og låger

Vi kan producere skydeporte og låger til mange forskellige formål. Vi har erfaring med alle former for havelåger, skydeporte til garage, industri og mange andre formål. Vi står klar med et hold dygtige medarbejdere som kan varetage stort set alle former for opgave i de ønskede materialer og dimensioner.
Gelænder med glasværn

Gelænder/Glasværn

Her hos Århus Kleinsmedie har vi gennem vores mange års erfaring bygget mange forskellige typer gelænder, både med og uden glasværn. Heriblandt gelænder til trappe, altan og anden form for udendørs brug. Vi kan producere gelænder i stål, aluminium og mange andre materialer/kombinationer.

Skal vi facilitere dit næste projekt?

Århus Kleinsmedie

Vi er en professionel, pålidelig og erfaren kleinsmedie, som kan udføre kleinsmediearbejde i alle relevante materialer. Hvis du mangler den rette virksomhed til dit projekt, så står vi klar til at hjælpe dig. For rådgivning eller uforpligtende tilbud, tager kontakt her.

Adresse og kontakt

Århus Kleinsmedie ApS
Mårslet Byvej 2
8320 Mårslet

Tlf: +45 86151777
E-mail: christian@cinox.dk

 

Åarhus Kleinsmedie · Mårslet Byvej 2 · 8320 Mårslet · Tlf . +45 83151777 · Email: christian@cinox.dk · En hjemmeside af Mimik Media 

Kontaktinformation

Århus Kleinsmedie ApS
Mårslet Byvej 2
8320 Mårslet

Email: christian@cinox.dk
Telefon +45 86151777

En Hjemmeside af Mimik Media

 

Scroll to Top