Skydeporte og låger

Du bestemmer selv

Hos Århus Kleinsmedie kan vi tilbyde mange former for låge og skydeporteløsninger. Vi har erfaring med både små og store løsninger, og som passer perfekt til garage, haven eller arbejdspladsen. De mest anvendte materialer er galvaniseret stål, som passer godt til udeklima og kræver minimal vedligeholdelse.

Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor. Vores kompetencer er brede og derfor elsker vi at blive udfordret, for der er i de situationer at vi bliver bedre til vores arbejde. Har du et ønske om et få produceret en havelåge, garageport, skydeport mm., så er du mere end velkommen til at tage kontakt og få stablet et samarbejde på benene.

Andre typer projekter

Fremstilling af stativ

Special opgaver

En stor del af vores daglige arbejde består i at løse specifikke og unikke special opgaver for vores kunder. Ved disse typer opgaver, kan vi på kontinuerligt vis, forbedre og forfine vores kompetencer hos Århus Kleinsmedie. Her kan du udforske et udpluk af disse special opgaver.
Gelænder med glasværn

Gelænder/Glasværn

Her hos Århus Kleinsmedie har vi gennem vores mange års erfaring bygget mange forskellige typer gelænder, både med og uden glasværn. Heriblandt gelænder til trappe, altan og anden form for udendørs brug. Vi kan producere gelænder i stål, aluminium og mange andre materialer/kombinationer.
Riste til udendørs grill

Udemøbler

Udemøbler i form af eksempelvis havemøbler er meget populære. Især til at supplere eller stå i kontrast til sideliggende huse, bygninger eller andre konstruktioner. I de rigtige materialer såsom galvaniseret stål, kan de tåle al slags vind og vejr, og er som regel meget let at vedligeholde.

Skal vi facilitere dit næste projekt?

Århus Kleinsmedie

Vi er en professionel, pålidelig og erfaren kleinsmedie, som kan udføre kleinsmediearbejde i alle relevante materialer. Hvis du mangler den rette virksomhed til dit projekt, så står vi klar til at hjælpe dig. For rådgivning eller uforpligtende tilbud, tager kontakt her.

Adresse og kontakt

Århus Kleinsmedie ApS
Mårslet Byvej 2
8320 Mårslet

Tlf: +45 86151777
E-mail: christian@cinox.dk

 

Åarhus Kleinsmedie · Mårslet Byvej 2 · 8320 Mårslet · Tlf . +45 83151777 · Email: christian@cinox.dk · En hjemmeside af Mimik Media 

Kontaktinformation

Århus Kleinsmedie ApS
Mårslet Byvej 2
8320 Mårslet

Email: christian@cinox.dk
Telefon +45 86151777

En Hjemmeside af Mimik Media

 

Scroll to Top