Lidt om Århus Kleinsmedie

Smediearbejde

Vores team

Hos Århus Kleinsmedie er en virksomhed som er springfyldt med erfaring. Vi er stolte af at have en medarbejderstabel, som har fulgt virksomheden i mange år, og som deraf besidder dybdegående kendskab til deres branche og det håndværk som forventes af dem. Se eventuelt vores galleri med udvalgte projekter, for yderligere inspiration. 

Vores historie

I 2003 stiftede den nuværende direktør hos Århus Kleinsmedie, Christian Clausen, virksomheden Cinox Aps. Virksomheden med Christian i spidsen startede sin eksistens med smedearbejde i primært rustfrit stål, men men har med årene opbygget stærke kompetencer i stort det alle smederelevante materialer.
Idag er Århus Kleinsmedie opkøbt og drevet af personalet fra Cinox Aps, og yder på daglig basis deres bedste for at tilfredsstille sine kunder, bibeholde det konstante kundeflow og ikke mindst vækst.

Skal vi facilitere dit næste projekt?

Århus Kleinsmedie

Vi er en professionel, pålidelig og erfaren kleinsmedie, som kan udføre kleinsmediearbejde i alle relevante materialer. Hvis du mangler den rette virksomhed til dit projekt, så står vi klar til at hjælpe dig. For rådgivning eller uforpligtende tilbud, kan du tage kontakt her.

Adresse og kontakt

Århus Kleinsmedie ApS
Mårslet Byvej 2
8320 Mårslet

Tlf: +45 86151777
E-mail: christian@cinox.dk

 

Åarhus Kleinsmedie · Mårslet Byvej 2 · 8320 Mårslet · Tlf . +45 86151777 · Email: christian@cinox.dk · En hjemmeside af Mimik Media 

Kontaktinformation

Århus Kleinsmedie ApS
Mårslet Byvej 2
8320 Mårslet

Email: christian@cinox.dk
Telefon +45 86151777

En Hjemmeside af Mimik Media

 

Scroll to Top